Herbateria u novom broju časopisa Magično bilje

U novom broju Magičnog bilja čitajte o Herbateria gelu protiv komaraca i kakao buteru. Ispod pogledajte kako izgleda priprema za štampu.
gel_protiv_komaraca_magicno_bilje

Gel protiv komaraca
Ako želite da odbijete insekte u toplim letnjim noćima, a da pri tome koristite potpuno prirodne i bezbedne proizvode iskušajte moći etarskih ulja lavande, citronele, limuna i eukaliptusa. Ova kombinacija predivno miriše nama, a komarcima se ne sviđa. Gel protiv komaraca postoji i u slabijoj koncentraciji, namenjen deci od 12 meseci do 10-tak godina. Starija deca već mogu da koriste gel za odrasle, jer im koža više nije toliko tanka.

Kakao buter
Kakao buter je sad aktuelan jer je sezona sunčanja. Ako želite da dobijete preplanuli ten, kakao buter je pravi pomoćnik za to. Ima čaroban miris na čokoladu, pa mu je to još jedan plus. Najveći problem kod kakao butera je njegova konzistencija, vrlo je čvrst, topi se na temperaturi tela ili na suncu, u toploj vodi, na nekom izvoru toplote…

U vrelim letnjim danima npr. na plaži kakao buter nemojte direktno izagati sunčevoj svetlosti, jer će brzo početi da curi. Neka bude negde u torbi, ako je moguće u hladovini, na taj način samo će omekšati, ali ne i preći u tečno stanje.
[ecwid_product id=”73129788” display=”picture title price options addtobag” version=”2” show_border=”0” show_price_on_button=”0” center_align=”0”]

8.910 0 komentara